KAMI ADA SOLUSI UNTUK MASALAH RAMBUT ANDA

Mari mulakan pengalaman indah bersama PAKKAR! Khas untuk anda yang botak, beruban dan berkelemumur. Psst! Anda akan kelihatan lebih muda selepas ini! ūüôā

Rambut adalah mahkota bagi kaum wanita dan “penarik” utama bagi kaum lelaki. Tanpa penjagaan rapi dan zat nutrien yang mencukupi, rambut anda akan mula menunjukkan tanda tanda kerosakan dan menyebabkan tahap keyakinan anda merosot untuk berdepan dengan orang ramai. Akhirnya, tiada lagi mahkota dan hilanglah tarikan utama anda.¬†Baca tanda tanda kerosakan rambut yang kami senaraikan di bawah. AWAS JIKA ANDA MEMPUNYAI LEBIH DARI SATU CIRI TERSEBUT!¬†

7 TANDA KEROSAKAN RAMBUT

  • Rambut kering, rapuh dan mudah putus
  • Rambut gugur dan semakin nipis di seluruh kulit kepala
  • Rambut terasa kasar, kembang dan bercabang
  • Rambut gugur lebih dari biasa
  • Rambut mula beruban seawal umur 20 an
  • Kulit kepala berkelemumur, timbul jerawat dan gatal
  • Kepala mula membotak bercorak atau bertompok

5 PENYEBAB KEROSAKAN RAMBUT

KESAN UBAT-UBATAN

Wanita yang mengambil pil perancang akan cenderung untuk mengalami keguguran rambut jika berhenti menggunakan pil tersebut. Selain itu, seperti ibuprofen dan ubat pencair darah juga boleh meyebabkan masalah keguguran rambut.

FAKTOR PEMAKANAN

Diet tidak seimbang akan menyebabkan kesihatan rambut terjejas. Rambut diperbuat daripada protein, pengambilan sumber protein, zat besi serta vitamin & mineral yang lain dalam diet seharian juga amat penting untuk kesuburan rambut.

PERUBAHAN HORMON

Ketidakseimbangan hormon estrogen dalam kalangan kaum hawa menyumbang kepada masalah keguguran rambut & menopaus juga menyebabkan masalah keguguran rambut kerana hormon estrogen berkurangan.

TEKANAN EMOSI & FIZIKAL

Tekanan emosi boleh menyebabkan masalah keguguran rambut secara tidak langsung kerana ia akan mengganggu gaya hidup serta keseimbangan hormon anda.

Cara Penjagaan Rambut Yang Salah

Penggunaan syampu dan perapi rambut yang mengandungi bahan kimia secara kerap dan berlebihan & jarang mencuci rambut dengan betul juga boleh menyebabkan rambut anda rosak & keguguran.

JIKA ANDA BIARKAN….

  • Anda sedang mensia siakan masa yang ada. Rawatlah sebelum parah
  • Anda akan kelihatan tua sebelum usia. Jangan biarkan keyakinan anda merudum
  • Anda memerlukan rawatan yang lebih mahal di masa akan datang. Bertindaklah sekarang. Kos tanam rambut sangat tinggi
  • Anda tidak selesa menjalani kehidupan harian kerana kulit kepala yang konsisten gatal

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DARIPADA STATISTIK INI?

0
HELAI PURATA RAMBUT GUGUR SEHARI
0
DARIPADA 5 KEBIMBANGAN WANITA DI DUNIA IALAH RAMBUT

Sudah pasti “YA” anda salah seorang daripada mereka ini !

YA, ANDA!

RASA DAH MELUAT DENGAN MASALAH INI?

ATASI MASALAH KEROSAKAN RAMBUT DENGAN

balm rambut pakkar

PAKKAR Hair Balm menyelesaikan masalah gugur, botak bercorak, kelemumur dan uban pramatang. Kandungan nutrient di dalam nya boleh mengatasi masalah rambut yang kronik seperti di bawah.

  • BOTAK SELURUH KEPALA
  • BOTAK BERBENTUK M
  • BOTAK BERTOMPOK/BERCORAK
  • RAMBUT GUGUR KRONIK
  • RAMBUT KERING, RAPUH & MUDAH PUTUS
  • RAMBUT BERCABANG & LAMBAT PANJANG
  • RAMBUT ROSAK AKIBAT PEWARNA
  • AKAR RAMBUT TIDAK KUAT
  • KULIT KEPALA BERKELEMUMUR & BERJERAWAT
  • KULIT KEPALA GATAL SECARA KRONIK
  • KULIT KEPALA MENGELUPAS DAN BERKUDIS
  • UBAN PRA MATANG SEAWAL 20 AN

5 BAHAN UTAMA

BUAH KERAS

Melebatkan rambut, atasi rambut bercabang, menguatkan akar rambut, serta menghitamkan rambut

DAUN RAMBUTAN

Mengembalikan warna rambut akibat uban, merangsang pertumbuhan rambut, atasi masalah kelemumur, kegatalan dan jerawat di kulit kepala

DAUN JAMBU BATU

Menumbuhkan rambut dengan lebih cepat, merawat uban pra matang, mengurangkan keguguran rambut serta menguatkan rambut

DAUN KARI

Mencegah uban pra matang, menguatkan folikel rambut, mengembalikan nutrisi dan warna serta membasmi kulit mati dan kelemumur

MINYAK BUNGA MATAHARI

Atasi kulit kepala bersisik dan kering, merangsang pertumbuhan rambut, atasi masalah kusut dan bercabang serta melembutkan rambut

TESTIMONI

Alhamdulillah selepas 3 minggu penggunaan Pakkar Hair Balm secara konsisten rambut saya makin kurang gugur & tidak berminyak, Pakkar Hair Balm memang terbaik!

SEBELUM

SELEPAS

*Penafian: Keputusan adalah berbeza mengikut individu 

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN PAKKAR HAIR BALM?

  • MURAH. PAKKAR JENAMA TERMURAH DI PASARAN BERBANDING JENAMA LAIN
  • BERKUALITI. DIBUAT DARI BAHAN YANG SELAMAT & SEGAR, SEMESTINYA BUKAN EKSTRAK
  • ALL IN ONE. FUNGSI TAMBAHAN UNTUK MELEBATKAN FACIAL HAIR
  • JIMAT. KEGUNAAN SELAMA DUA BULAN MENJIMATKAN KOS
  • BERKESAN. 5 BAHAN UTAMA MEMBERIKAN 5 KESAN BERGANDA
FARADYABLE JUGA SUDAH MENCUBA PAKKAR HAIR BALM
ENCIK PETUA RECOMMEND PAKKAR KEPADA PENGIKUTNYA

APA KATA MEREKA TENTANG PAKKAR?

Selalu tengok orang famous buat paid review, tapi tak pernah guna produk yang di-review pun. Tangkap gambar, buat video, dapat duit. Fuh, senang betul hidup. Yalah, mereka pun bukan ada masa nak pakai produk yang di-review tu. Lagi-lagi kalau produk nak tumbuhkan rambutlah, cepat kuruslah, hilangkan jerawatlah. Kita pergi gunting rambut dekat kedai pun tunggu dekat sebulan baru rambut tu tumbuh balik. Ni nak pakai produk tumbuhkan rambut seminggu dua, terus nak nampak kesan, lepas tu nak buat review? Memang taklah.

Tapi.. ni first time lah tengok orang buat review pakai produk baru DUA HARI dah nampak kesan improvement. Produk tumbuhkan rambut pula tu. Kalau tak percaya, tekan play dekat video di bawah dan tengok betul ke tak. Kalau tak percaya lagi, boleh pergi tanya sendiri owner video tu.

Pakai dua hari pun rambut dah kurang gugur. Yang pakai tak sampai sebulan pun rambut dah mula tumbuh, yang beli sampai 8 botol nak pakai seorang-seorang pun ada sebab dah berjaya tumbuhkan rambut dan tak payah pergi treatment puluh-puluh ribu. 

Dahsyat betul produk Pakkar Hair Balm ni. Kalau Datuk Seri Najib ada #BBB, Pakkar Hair Balm pun ada #TTT, #TonyohTonyohTumbuh .
Botak M ke, rambut makin menipis ke, rambut bercabang, botak bertompok tompok macam tempat kerbau berkubang ke, kepala berkerak dan gatal ke, muda tapi dah beruban ke, InsyaAllah boleh settle.

*Penafian: Keputusan adalah berbeza mengikut individu 

DAPATKAN HARGA PROMOSI PRA-PELANCARAN

Cara Penggunaan:

  1. Syampu kepala dan keringkan rambut anda
  2. Calit balm dan sapukan di kulit kepala dan kawasan yang bermasalah
  3. Urut dengan lembut kulit kepala anda
  4. Rapikan dengan sikat yang sesuai
  5. Biarkan jangan bilas

PAKKAR VS JENAMA LAIN

  • PAKKAR jauh lebih murah dengan pilihan bahan utama yang berkualiti
  • PAKKAR mempunyai 5 bahan utama iaitu terbanyak berbanding jenama lain
  • PAKKAR menjimatkan kerana tekstur balm yang ringan tahan selama 2 bulan

PAKKAR EXPERIENCE

Rata rata pengguna mula merasakan perubahan seawal dua minggu sehingga ke sebulan pemakaian. Terlalu banyak testimoni experience mereka bersama PAKKAR. Antara nya: 

  • Rambut semakin panjang
  • Rambut semakin lembut
  • Kawasan botak ada perubahan
  • Jimat sebab masih ada separuh untuk kegunaan bulan kedua
  • Ada rambut untuk disikat dah sekarang
  • Rambut tak berminyak
  • TERPAKSA EXCITED sebab rambut ada perubahan
  • Jambang makin lebat

Tak lama pun sebulan. Berilah peluang pada diri anda untuk bebas dari masalah rambut. Kami telah menyediakan produk terbaik untuk anda. BERTINDAKLAH SEKARANG! ūüôā

JOM! SAYA BANTU DAPATKAN RAMBUT IDAMAN ANDA 

DAPATKAN SEGERA!

PAKEJ A

PAKEJ STOKIS

RM1,800

  • 50 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • SATU NEGERI TERHAD SATU STOKIS
  • MARGIN TINGGI 40%

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ B

PAKEJ RESELLER

RM440

  • 10 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • TERHAD DALAM SATU NEGERI
  • MARGIN TINGGI 27%

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ C

PAKEJ PENGENALAN

RM60

  • 1 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 2 BULAN

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

ALLOW 2 TO 4 WEEKS FOR SIGNIFICANT RESULTS

SUITABLE FOR BOTH GENDERS

DAMAGE REMEDY 

ROOTBUILDER FOR SCALP

DAILY HAIR REPAIR

CARA PEMBAYARAN:

PILIH PAKEJ A/B/C

BUAT BAYARAN DI AKAUN

LOCAL VILLE RESOURCES

CIMB: 8602810936

KEMUDIAN SILA KLIK SINI UNTUK HANTAR GAMBAR BUKTI PEMBAYARAN

ATAU

WHATSAPP KE 6011-1851 0879

Postage akan dilakukan selepas anda buat pembayaran & akan sampai dalam masa 3-5 hari.

Close Menu