KAMI ADALAH JALAN PENYELESAIAN KEPADA MASALAH RAMBUT ANDA

Keupayaan kami dalam membantu anda yang ingin menumbuhkan kembali rambut yang gugur dalam tempoh masa seawal tiga minggu dengan menggunakan 5 jenis daun herba yang merupakan formula utama dalam balm kami.

Rambut adalah mahkota bagi kaum wanita dan “penarik” utama bagi kaum lelaki dan ia seharusnya dijaga dengan rapi. Tanpa penjagaan yang rapi, dan zat nutrien yang mencukupi, rambut anda akan mengalami pelbagai masalah kerosakan dan menyebabkan tahap keyakinan anda merosot untuk berdepan dengan orang ramai, ketidakselesaan kepada diri sendiri, dan sebagainya. Adakah masalah-masalah berkenaan selari dengan maksud perkataan mahkota? Tidak sama sekali, bukan?

7 CIRI-CIRI RAMBUT ROSAK

  • Rambut kering, tidak bermaya dan nipis.
  • Rambut gugur dan semakin tipis di seluruh kulit kepala.
  • Keguguran rambut di seluruh kepala dan mengikut corak botak tradisional.
  • Rambut kering dan rapuh.
  • Rambut gugur secara bertompok.
  • Kulit kepala berkelemumur, jerawat, mengelupas dan beruban
  • Kulit kepala bersisik atau berkerak bermula pada garisan rambut

TAHUKAH ANDA KENAPA MASALAH ITU

BERLAKU KEPADA ANDA?

KESAN UBAT-UBATAN

Wanita yang mengambil pil perancang akan cenderung untuk mengalami keguguran rambut jika berhenti menggunakan pil tersebut. Selain itu, seperti ibuprofen dan ubat pencair darah juga boleh meyebabkan masalah keguguran rambut.

FAKTOR PEMAKANAN

Diet tidak seimbang akan menyebabkan kesihatan rambut terjejas. Rambut diperbuat daripada protein, pengambilan sumber protein, zat besi serta vitamin & mineral yang lain dalam diet seharian juga amat penting untuk kesuburan rambut.

PERUBAHAN HORMON

Ketidakseimbangan hormon estrogen dalam kalangan kaum hawa menyumbang kepada masalah keguguran rambut & menopaus juga menyebabkan masalah keguguran rambut kerana hormon estrogen berkurangan.

TEKANAN EMOSI & FIZIKAL

Tekanan emosi boleh menyebabkan masalah keguguran rambut secara tidak langsung kerana ia akan mengganggu gaya hidup serta keseimbangan hormon anda.

Cara Penjagaan Rambut Yang Salah

Penggunaan syampu dan perapi rambut yang mengandungi bahan kimia secara kerap dan berlebihan & jarang mencuci rambut dengan betul juga boleh menyebabkan rambut anda rosak & keguguran.

4 Perkara Ini Akan Mengganggu Anda Setiap Hari

Jika Anda Tidak Atasi Segera

  • Masalah keguguran rambut berterusan tiada hujungnya.
  • Keyakinan anda semakin menurun setiap hari untuk keluar bekerja & berjumpa orang.
  • Kepala anda berkemungkinan tinggi untuk botak dengan lebih cepat.
  • Semakin tidak selesa untuk menjalani kehidupan harian kerana kulit kepala yang konsisten gatal.

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG WANITA DARIPADA STATISTIK INI?

0
HELAI PURATA RAMBUT GUGUR SEHARI
0
DARIPADA 5 KEBIMBANGAN WANITA DI DUNIA IALAH RAMBUT

Sudah pasti “YA” anda salah seorang daripada mereka ini !

YA, ANDA!

RASA DAH MELUAT DENGAN MASALAH INI?

Dapatkan Rambut Idaman Anda

PAKKAR HAIR GROWTH

balm rambut pakkar

PAKKAR HAIR GROWTH ialah Balm Rambut yang akan membantu anda merawat masalah rambut dengan bahan tradisional & 100% bahan semulajadi.

Perbezaan Balm Rambut kami ialah Pakkar Hair Growth satu-satunya balm rambut yang menggunakan 100% bahan semulajadi berasaskan buah keras & daun rambutan di Malaysia yang terbukti berkesan seawal 3 minggu pemakaian.

PAKKAR HAIR GROWTH ATASI 15 MASALAH KRONIK RAMBUT 

  • Botak bertompok
  • Botak berbentuk M
  • Botak kanak kanak
  • Rambut gugur bertompok
  • Rambut gugur seluruh kepala
  • Rambut kering, rapuh dan lambat panjang
  • Rambut menipis nampak kulit kepala
  • Rambut bercabang
  • Rambut tidak bermaya
  • Rambut rosak akibat haba pengering dan pewarna
  • Uban pra matang seawal usia 20-an
  • Kulit kepala berjerawat
  • Kulit kepala bersisik dan berkerak dengan kelemumur
  • Kulit kepala mengelupas dan berkudis
  • Kulit kepala gatal secara kronik

Bahan-Bahan Utama

BUAH KERAS

Melebatkan rambut, atasi rambut bercabang, menguatkan akar rambut, menghitamkan rambut.

DAUN RAMBUTAN

Atasi masalah kelemumur, kegatalan, jerawat dan kudis di kulit kepala, atasi masalah rambut beruban dan menjaga kesihatan kulit kepala.

DAUN JAMBU BATU

Mengelakkan rambut gugur, menguatkan rambut, anti oksidan kepada rambut.

DAUN KARI

Kaya dengan antioksidan untuk membasmi kulit mati dan kelemumur, serta menguatkan folikel rambut, vitamin B6 di dalam nya menguatkan akar rambut, asam amino bantu mengunci kadar air pada kulit kepala, vitamin B mengembalikan nutrisi dan warna serta merta mencegah uban pra-matang.

DAUN BUNGA MATAHARI

Atasi kulit kepala bersisik dan kering, atasi kerosakan rambut dan merangsang pertumbuhan rambut. Untuk effect rambut yang berkilau dan lembut. Tiada rambut kusut dan bercabang.

APA LAGI KELEBIHAN PAKKAR HAIR BALM?

  • KHAS UNTUK MASALAH UBAN
  • SEGAR SEMULAJADI DAN BUKAN EKSTRAK
  • BOLEH DIJADIKAN PENUMBUH "FACIAL HAIR" IAITU JANGGUT, JAMBANG, MISAI DAN KENING
  • JIMAT KERANA TEKSTUR BALM YANG SANGAT RINGAN, PAKAI SEBULAN MASIH ADA SEPARUH BOTOL!
  • BAHAN TERBANYAK BERBANDING JENAMA LAIN
  • TERMURAH BERBANDING JENAMA LAIN

TESTIMONI

Alhamdulillah selepas 3 minggu penggunaan Pakkar Hair Growth secara konsisten rambut saya makin kurang gugur & tidak berminyak, Pakkar Hair Growth memang terbaik !!

SEBELUM

SELEPAS

*Penafian: Keputusan adalah berbeza mengikut individu 

SAYA YANG AKAN BANTU MASALAH RAMBUT ANDA

Assalamualaikum & Salam sejahtera, Saya Norain Ilias & saya juga mengalami masalah rambut yang teruk  seperti anda apatah lagi sebagai seorang muslimah berhijab tidak lari daripada masalah rambut. Saya betul betul runsing dengan masalah rambut yang saya hadapi. Terasa malu sangat macam tak pandai jaga diri… Rambut kan mahkota setiap wanita, tapi keyakinan saya sudah tidak seperti dulu.

Dulu, ketika masih muda, rambut saya tebal dan ia membuatkan setiap tahun saya TIDAK AKAN SKIP routine ke salon untuk meluruskan rambut. Hasilnya, rambut memang lawa terurus, tapi makin kering, rosak dan menipis! Saya baru sedar bahayanya chemical yang dilumur ke kulit kepala saya. Setelah bertahun tahun, sekarang saya sudah merasai kesannya! 

 
Rambut saya yang dulu tebal, makin lama makin menipis, tak ada “volume”, banyak “split end” dan kering! Hari hari saya suram sebab tak ada gaya yang boleh dilakukan lagi dengan rambut yang makin menipis! Paling menyedihkan, saya terpaksa potong rambut sebab semuanya makin kering dan rosak! Sampailah satu hari tu, saya rasa sangat fed up sebab sampai bila bila tak dapat simpan rambut panjang! Saya pun teringin nak simpan rambut panjang, baru cantik macam Anzalna! 
 
Saya kongsikan masalah ini dengan pasangan saya, alhamdulillah dia memahami. Diam tak diam, dia mencari penyelesaian untuk masalah rambut saya. Katanya, berhenti gunakan product berbahaya yang penuh dengan chemical! Sekarang adalah masa untuk pulihkan kembali keadaan kulit kepala saya. Rawat dengan bahan semulajadi akan membantu. Biar pun lambat, asalkan ia betul betul dapat merawat.
 
Dia akhirnya mengesyorkan Pakkar Hair Balm ini. Pada mulanya, saya risau ianya berminyak sebab saya seorang yang berhijab. Saya tak mahu sesuatu yang berminyak yang boleh memudaratkan lagi masalah saya. Akan tetapi, jangkaan saya amat meleset sekali. Ianya tidak berminyak langsung!  Saya rasa sangat selesa dan ia berbau harum. Product ini pun sangat jimat. Secara purata, saya hanya keluarkan RM1 sehari selama dua bulan untuk dapatkan hasil rambut yang makin sihat dan berseri. 
 
Saya fokuskan pakai pada kulit kepala sahaja dan makin lama, saya dapat merasai perubahan pada rambut saya. Kegatalan, kelemumur dan jerawat di kulit kepala saya makin surut dan tidak merengsa. Rambut yang kering, terasa sangat lembut dan saya tak henti henti membelai rambut! Saya sangat sukakan perubahan yang berlaku dan sangat mengesyorkan pada anda di luar sana untuk menggunakan Pakkar  Hair Balm ini. 
 
Di dalam nya, terdapat 5 bahan terbaik untuk masalah rambut rosak, uban dan kelemumur. Selain itu, Pakkar Hair Balm turut boleh dikongsi bersama keluarga. Ia turut menumbuhkan facial hair seperti kening, janggut, misai dan jambang. Sekiranya pertumbuhan facial hair pasangan anda bertompok atau terlalu nipis, sapukan Pakkar Hair Balm dan tunggu perubahan selepas seminggu. 
 
Saya memang tidak akan bertukar kepada yang lain lagi. Terima kasih Pakkar Hair Balm! 

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN PAKKAR HAIR GROWTH?

  • Testimoni proven seawal 3 minggu tiada keraguan.
  • 100% Bahan Semulajadi tiada campuran bahan kimia & sudah pasti ianya dapat menyihatkan rambut anda dengan selamat.
  • Saiz yang comel & mudah dibawa ke mana sahaja terutama anda yang selalu melancong.
  • Tekstur balm yang tidak berminyak & tidak melekit di tangan membuatkan ianya lebih selesa untuk dipakai setiap hari.
39269445_2260945417256080_8148737611276484608_o
rambut gugur - pakkar hair growth
PhotoGrid_1534824259714
FB_IMG_1536314201492
balm rambut pakkar

*Penafian: Keputusan adalah berbeza mengikut individu 

DAPATKAN HARGA PROMOSI PRA-PELANCARAN

PAKEJ A

(PAKEJ PALING BERBALOI)

RM170

  • 5 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 10 BULAN
  • AUTOMATIK MENJADI AGEN

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ B

(PAKEJ JIMAT POSTAGE)

RM120

  • 2 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 4 BULAN
  • PERCUMA POSTAGE

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ C

(PAKEJ PENGENALAN)

RM60
  • 1 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 2 BULAN

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

PROMO PERCUMA POSTAGE 20 ORANG TERAWAL SAHAJA SETIAP BULAN

Cara Penggunaan:

  1. Pastikan tangan, kulit kepala dan rambut dalam keadaan kering.
  2. Calit dan sapukan di kulit kepala.
  3. Urut  kulit kepala dan rambut beberapa minit.
  4. Biarkan jangan bilas.
  5. Digunakan siang dan malam selepas mencuci dan keringkan rambut.

*ELAKKAN  LETAK DI TEMPAT PANAS DAN TERKENA AIR

Perbezaan harga Pelebat Rambut di pasaran

  • Di antara yang termurah & berkualiti di pasaran.
  • Kegunaan untuk 1 botol selama 2 bulan & bakal menjimatkan wang anda.
  • Mempunyai bahan yang terbanyak di dalam satu botol & 100% semulajadi ( 5 bahan).

UNTUNG BETUL BILA GUNAKAN PAKKAR HAIR GROWTH

NAK SHARE KISAH BRADER YANG BERJAYA BERAMBUT SETELAH HAMPIR SEBULAN!!! 

ikutkan dari kisah Iqmal dia konsisten pakai product XXX XXXXXXX selama 3 BULAN tapi rambut TETAP NIPIS!
 
Apabila mencuba PAKKAR HAIR GROWTH, dalam masa SEBULAN, apa yang dia dapat:
balm rambut pakkar 1
  • Rambut semakin panjang
  • Rambut semakin lembut
  • Kawasan botak ada perubahan
  • Jimat sebab masih ada separuh untuk kegunaan bulan kedua
  • Ada rambut untuk disikat dah sekarang
  • Rambut tak berminyak
  • TERPAKSA EXCITED sebab rambut ada perubahan
  • Jambang makin lebat

Tak lama pun sebulan. Nak atau tak nak je bagi peluang dekat diri tu. Kami di sini cakap je, anda tolong lah fikirkan. Yang nak berambut tu anda juga

JOM! SAYA BANTU DAPATKAN RAMBUT IDAMAN ANDA 

DAPATKAN HARGA PROMOSI PRA-PELANCARAN

PAKEJ A

(PAKEJ PALING BERBALOI)

RM170

  • 5 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 10 BULAN
  • AUTOMATIK MENJADI AGEN

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ B

(PAKEJ JIMAT POSTAGE)

RM120

  • 2 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 4 BULAN
  • PERCUMA POSTAGE

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

 

PAKEJ C

(PAKEJ PENGENALAN)

RM60
  • 1 BOTOL PAKKAR HAIR BALM
  • KEGUNAAN SELAMA 2 BULAN

TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA !!

PROMO PERCUMA POSTAGE 20 ORANG TERAWAL SAHAJA SETIAP BULAN

SELALUNYA RAMAI YANG SETUJU BAHAWA

 
“RAMBUT YANG CANTIK IALAH RAMBUT YANG SIHAT”
 
Tetapi, tidak ada gunanya jika tiada tindakan dari anda. 
 
BERI PELUANG DALAM MASA SEBULAN UNTUK BERAMBUT KEMBALI
 
Anda tidak perlu percayakan kami. Tetapi, cuba fikirkan apa yang kami sampaikan dekat atas tu sebab semua untuk kebaikan anda.

CARA PEMBAYARAN:

PILIH PAKEJ A/B/C

BUAT BAYARAN DI AKAUN

LOCAL VILLE RESOURCES

CIMB: 8602810936

KEMUDIAN SILA KLIK SINI UNTUK HANTAR GAMBAR BUKTI PEMBAYARAN

ATAU

WHATSAPP KE 6011-1851 0879

Postage akan dilakukan selepas anda buat pembayaran & akan sampai dalam masa 3-5 hari.

Close Menu